Diensten

Loyalty King is een marketing & communicatie bureau gespecialiseerd in het creëren van (trouwe) klanten. Uw klant is uw belangrijkste bezit, zonder klanten geen inkomsten. Daarom is het van belang om klanten te werven, klanten tevreden te houden, waardoor ze langer klant blijven en meer bij u besteden. Wij kunnen dit voor u realiseren.

Benieuwd naar mogelijke marketingacties?

Wellicht heeft u zelf ideeën hoe u nieuwe klanten wilt aantrekken en uw bestaande klanten positief wilt verrassen, Loyalty King denkt graag met u mee om uw ideeën te verwezenlijken. Wij kunnen al het werk dat bij dergelijke acties komt kijken uit handen nemen: uitingen bedenken, vormgeven, drukken, verzenden, opvolgen en nog veel meer. Zelf geen inspiratie? Loyalty King heeft voor u hieronder diverse voorbeelden van (loyalty) marketingacties uitgewerkt. Stuk voor stuk acties die bijdragen aan het creëren van loyale klanten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Social Media Reclame Loyalty King

Social Media

Laat uw ‘gezicht’ zien aan (potentiële) klanten. Social Media is een middel om met regelmaat onder de aandacht te komen, waarbij het wel van belang is dat u waardevolle content aanbiedt.
Lees meer >>

E-mail marketing e-DM Loyalty King

Actie e-mailing

Stuur uw (potentiële) klanten via e-mail een mooi aanbod. Eenvoudig te realiseren, relatief goedkoop en ideaal om de resultaten goed te monitoren.
Lees meer >>

give-aways, relatiegeschenken, loyalty marketing, Loyalty King

Give-aways

Gratis is altijd goed. Hoewel een pen, aansteker of blocnote niet bijster origineel is, werkt het nog altijd. En een originele give-away levert nog meer aandacht op.
Lees meer >>

foutloze website, website zonder fouten, marketing, Loyalty King

Foutloze website

Een website met spelfouten, niet werkende linkjes en onbruikbare formulieren zorgt voor niet terugkerende klanten.
Lees meer >>

Direct Mail Marketing Loyalty King

Direct Mail

Stuur uw aanbod ‘ouderwets’ via de post. Gepersonaliseerde post heeft een zeer hoge attentiewaarde en blijft veelal op bureau of tafel liggen om nog eens te bekijken.
Lees meer >>

Kerstpakket, op maat, Loyalty King, kerst, cadeau, loyalty marketing

Kerstpakket op maat

Ook klaar met de standaard kerstpakketten met daarin een blikje ragout? Loyalty King stelt het kerstpakket voor uw relaties helemaal op maat samen.
Lees meer >>

eigen kleurplaat met logo

Eigen kleurplaat

Kinderen tevreden, ouders tevreden. Laat een custom made kleurplaat maken, uiteraard met het logo van uw bedrijf er in verwerkt. Eenvoudig, maar doeltreffend.
Lees meer >>

Verloting loyalty marketing

Verlotingen

Verloot relevante producten of diensten onder uw clientèle. Ook als iemand niet meedoet, ziet hij of zij het als een positief gebaar dat u aan uw klanten denkt.
Lees meer >>

Happy contact

Bedank kopers voor hun klandizie. Via de telefoon, e-mail of de post. Een positief gebaar, met als voordeel dat eventuele fouten makkelijker boven water komen.
Lees meer >>

member-get-member

Member-get-member

Beloon uw vaste klanten voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs voor uw bedrijf.
Lees meer >>

Spaarprogramma loyalty marketing

Spaarprogramma

Sparen, de meest simpele methode om klanten aan uw bedrijf te binden. Zegels sparen is korting of een gratis product vergaren, waardoor klanten eerder geneigd zijn herhalingsaankopen te doen.
Lees meer >>

Klantonderzoek

Klantonderzoek

Laat een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren en kom er achter waar u verbeteringen kunt aanbrengen, om nog meer trouwe klanten te creëren.
Lees meer >>

Cross-sell actie Loyalty King

Cross-sell actie

Tevreden klanten besteden meer. Geef ze een duwtje in de goede richting door ook andere producten en diensten van u aan te bieden. Uiteraard is de manier waarop u dit doet van essentieel belang.
Lees meer >>